Monday, 12 December 2011

saje je~~~

Sebenarnya aku tak tahu nak tulis pasal apa...cerita je lah pasal aku...


Setiap kali aku baru masuk apa-apa sekolah dan dapat kawan baru aku mesti tanya ' masa aku belum jadi kawan kau , kau tengok aku ni macam apa?' dan kebanyakan kawan aku cakap...' aku ingatkan kau ni pendiam'...


Hmm....


aku tak kisah pun apa yang diorang cakap...tapi cikgu pun cakap aku ni pendiam kat mak ayah aku....mungkin sebab aku ni slalu pindah skolah...maksudnye banyak kali kena tinggalkan kawan lah...dulu masa aku sekolah rendah 3 kali aku tuka sekolah...


mula-mula sekolah kat SK ASSUNTA CONVENT , KUANTAN...skolah perempuan...aku skolah kat situ 3 tahun je...pastu tuka sekolah kat SK KLIA...sekolah laki dgn pompuan tapi mase tu aku tak layan pun lelaki sebab dah biase skolah kat skolah pompuan...baru sampai 6 bulan aku dah tuka skolah kat SK L.B.JOHNSON...dekat dgn umah aku kat Negeri Sembilan...pastu skolah je lah kat situ sampai habis darjah 6..U.P.S.R dapat 5A!!!
tapi mase tu pun aku tak rapat sangat dengan lelaki...


sekarang ni aku skolah kat SMK ALAM MEGAH  !!! dan aku berharap sangat aku tak yah tuka skolah lagi..aku nk stay je dengan kawan-kawan tak nak berpisah!!!


sekarang ni aku cuba kawan-kawan dengan budak laki..boleh tahan lah...tapi Dinie Amila..kau lah best friend aku yang paling hebat!!!